Vi på GVT Vent är stolta över våra kunder!

För att kunna erbjuda rektangulära ventilationskanaler för alla typer av projekt krävs skräddarsydda lösningar. Därför tillverkar vi alltid våra ventilationskanaler på beställning. Här kan du se och läsa om några av projekten vi har varit inblandade i.

104 meter högt hotell

Clarion Hotel Draken, beläget i Göteborg, är stadens högsta hotell med sina imponerande 34 våningar. Med 470 hotellrum och flera restauranger erbjuder hotellet en bekväm och varierad vistelse för sina gäster. Dessutom har det en imponerande kapacitet för konferenser med cirka 1 200 platser. På 104 meters höjd kan du också njuta av en spektakulär utsikt över staden och hamninloppet från hotellets sky bar. Bygget av Clarion Hotel Draken påbörjades 2019, och hotellet öppnar sina dörrar för gäster under 2023. Vi är otroligt stolta över att ha levererat ventilationskanaler till hotell Draken.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Våghuset – en hyllning till vattnet

Våghuset är en imponerande byggnad som hyllar vattnets rörelse genom sin böljande fasad. Med sina 10 000 kvadratmeter fördelade på 13 våningar erbjuder den enastående glasfasaden spektakulära reflektioner och ljuseffekter som påminner om älvens vågor. Byggnaden är även certifierad enligt BREEAM-nivån Excellent, vilket innebär att den uppfyller höga hållbarhetskrav gällande materialval, ljusinsläpp och luftkvalitet.
Genom åren har vi levererat högkvalitativa rektangulära ventilationskanaler till ett brett urval av kunder. Vi förstår vikten av hög kvalitet och snabba säkra leveranser.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Inspirerande miljö för kreativa företag

Brick Studios är en byggnad belägen i Göteborg som erbjuder kreativa och flexibla arbetsutrymmen för företag och frilansare inom den digitala och kreativa industrin. Den moderna och inspirerande miljön har designats för att främja samarbete och innovation. Med sin strategiska placering och omfattande faciliteter har Brick Studios blivit en central knutpunkt för Göteborgs blomstrande kreativa samhälle. I det dolda hittar du rektangulär ventilation från oss på GVT Vent.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Nya Fredriksborgsskolan – för en hållbar framtid

Nya Fredriksborgsskolan är en framstående skolbyggnad i Borås. Den erbjuder moderna och stimulerande undervisningsmiljöer för eleverna. Skolan kommer att vara en del av en ny stadsdel och rymma cirka 850 elever från förskola till årskurs nio. Med sin miljövänliga teknik och hållbara material återspeglar Nya Fredriksborgsskolan stadens engagemang för en hållbar framtid inom utbildning och arkitektur. GVT Vent är otroligt stolta över att ha levererat ventilationskanaler till Fredriksborgsskolan.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47