Vi på GVT Vent är stolta över våra kunder!

För att kunna erbjuda rektangulära ventilationskanaler för alla typer av projekt krävs skräddarsydda lösningar. Därför tillverkar vi alltid våra ventilationskanaler på beställning. Här kan du se och läsa om några av projekten vi har varit inblandade i.

Tröingeskolan i Falkenberg – Nybyggd högstadieskola får en luftig inlärningsmiljö

Den hållbara skolan Tröingeskolan, kommunens största investeringsprojekt, blir en plats för kunskap och utveckling i ett växande Falkenberg. Med fokus på elevens välbefinnande och optimal inlärningsmiljö vill skolan väcka elevernas nyfikenhet, kreativitet och lust att lära. Utformningen med flera mindre grupprum och delbara större klassrum ska möjliggöra användning utanför skoltid. Alla val, inklusive ventilationssystem, har gjorts utifrån ekonomiska, funktions- och miljömässiga perspektiv. Vårt engagemang för högkvalitativa ventilationslösningar kommer säkerställa att skolans nya byggnad inte bara blir en plats för utbildning utan också för god hälsa. Hos GVT Vent är vi stolta över att stödja skolornas visioner genom att leverera högkvalitativ luftkvalitet.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Kvibergs Parks is- och sporthall – En vinnande arena för sport och nöje!

GVT Vent är stolta att ha bidragit med rektangulär ventilation till det senaste tillskottet i Göteborgs idrottsvärld – Kvibergs Parks is- och sporthall. Med sina imponerande faciliteter och moderna design har denna anläggning blivit navet för sportevenemang och rekreation. GVT Vent är stolta över att ha spelat en roll i detta prestigefyllda projekt, och vår rektangulära ventilation bidrar till att skapa en behaglig och hälsosam inomhusmiljö för alla besökare. Kvibergs Parks is- och sporthall är mer än bara en byggnad; den är en plats där idrott, kultur och gemenskap möts.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Rimnersbadet Uddevalla – Frisk luft till 5400 kvm nybyggd simhall

I det nyetablerade Rimnersbadet i Uddevalla skapar GVT Vent en luftkvalitet som andas nytt liv. Våra avancerade rektangulära ventilationssystem är hjärtat i denna moderna anläggning, där varje andetag är en frisk fläkt av komfort. Genom att leverera rektangulär ventilation bidrar vi till en behaglig atmosfär som smälter samman med den nybyggda arkitekturen och fokuserar på den praktiska nyttan för alla besökare. Rimnersbadet Uddevalla – där GVT Vent är en viktig del i att skapa Uddevallas nya sport- och idrottscenter.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Fixfabriken – Bygger ihop stadsdelar

Välkommen till Fixfabriken, en futuristisk oas i härliga Majorna! I fyra kvarter har det byggts 500 nya bostäder med bekvämligheter som hiss och balkong. Fixfabriken är ser till att bygga ihop stadsdelarna Klippan, Sandarna och Kungsladugård. Hos GVT Vent är vi stolta över att ha bidragit till detta spännande projekt, där våra ventilationskanaler skapar en härlig atmosfär. Utforska Fixfabrikens kvarter och upptäck hur GVT Vent har blivit en osynlig, men viktig, partner i skapandet av denna anrika del av Majorna.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Borås nya Tingsrätt – Högt ställda krav på god arbetsmiljö.

Den nya byggnaden som ska innehålla 13 förhandlingssalar, varav 2 säkerhetssalar är miljöcertifierad enligt BREEAM SE nivå OUTSTANDING. Det innebär inte bara frisk luft för 70 medarbetare och dess besökare, utan även en grönare framtid. Borås tingsrätt blir en modern fastighet med flera hållbarhetslösningar som till exempel behovsstyrd ventilation. Byggnaden förväntas bli klar våren 2025. Precis som våra tidigare framgångsrika projekt, inklusive Hotel Draken och Våghuset i centrala Göteborg, strävar vi efter att höja ribban för kvalitativ ventilation. Välkommen till en värld av frisk luft och miljömedvetenhet med GVT Ventilation!


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Mimo – Mölndals centrums nya pärla

Mimo, det senaste tillskottet till Mölndals centrum rymmer 33 000 kvm kontorsyta. Med sina 12 våningar av innovativ arkitektur har Mimo snabbt blivit ett landmärke i staden. En modern och elegant byggnad som fångar ögat med sin unika design och där konceptet väcker intresse. Ett MåBra-kontor med fokus på det som gör att människor mår bra på sin arbetsplats: belysning, färg, sociala utrymmen och inte minst god ventilation. Vi på GVT Vent är stolta över att ha bidragit till Mimos komfort och effektivitet genom att leverera skräddarsydda rektangulära ventilationslösningar.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Kontorshuset Habitat – en modern tolkning av ett hamnmagasin i Göteborg

GVT Vent är stolta över att vara en del av Habitat på Masthuggskajen. Byggnadens moderna design med glasade gavlar och synlig träkonstruktion utmärker sig i den nya stadsdelen. Vi är stolta över att leverera rektangulär ventilation till detta mästerverk med utpräglad hållbarhetsprofil. Varje val av produkt, system och leverantör har gjorts för att uppnå minsta möjliga miljöpåverkan. Som en aktör i Habitat ser vi fram emot att fortsätta forma framtidens arkitektur med våra innovativa ventilationssystem. GVT Vent – din partner för rektangulär ventilation i världsklass.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Nya Lundbyskolan – En plats för framtidens lärande

Välkommen till Nya Lundbyskolan, en banbrytande utbildningsanläggning i Göteborg. Med sin imponerande yta på över 10 000 kvadratmeter erbjuder skolan förutom klassrum och gemensamma utrymmen, två fullstora idrottshallar och bibliotek.
Byggd med fokus på hållbarhet och modern pedagogik, strävar Nya Lundbyskolan efter att skapa en inkluderande och stimulerande inlärningsmiljö. Med över en halv miljard kronor investerade i detta projekt är skolan en symbol för Göteborgs satsning på utbildning och framtid. Det är med stolthet som vi på GVT Vent kan säga att vi har levererat rektangulär ventilation till Nya Lundbyskolan.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Clarion Hotel Draken – 104 meter högt hotell

Clarion Hotel Draken, beläget i Göteborg, är stadens högsta hotell med sina imponerande 34 våningar. Med 470 hotellrum och flera restauranger erbjuder hotellet en bekväm och varierad vistelse för sina gäster. Dessutom har det en imponerande kapacitet för konferenser med cirka 1 200 platser. På 104 meters höjd kan du också njuta av en spektakulär utsikt över staden och hamninloppet från hotellets sky bar. Bygget av Clarion Hotel Draken påbörjades 2019, och hotellet öppnade sina dörrar för gäster hösten 2023. Vi är otroligt stolta över att ha levererat ventilationskanaler till Hotel Draken.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Våghuset – en hyllning till vattnet

Våghuset är en imponerande byggnad som hyllar vattnets rörelse genom sin böljande fasad. Med sina 10 000 kvadratmeter fördelade på 13 våningar erbjuder den enastående glasfasaden spektakulära reflektioner och ljuseffekter som påminner om älvens vågor. Byggnaden är även certifierad enligt BREEAM-nivån Excellent, vilket innebär att den uppfyller höga hållbarhetskrav gällande materialval, ljusinsläpp och luftkvalitet.
Genom åren har vi levererat högkvalitativa rektangulära ventilationskanaler till ett brett urval av kunder. Vi förstår vikten av hög kvalitet och snabba säkra leveranser.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Inspirerande miljö för kreativa företag

Brick Studios är en byggnad belägen i Göteborg som erbjuder kreativa och flexibla arbetsutrymmen för företag och frilansare inom den digitala och kreativa industrin. Den moderna och inspirerande miljön har designats för att främja samarbete och innovation. Med sin strategiska placering och omfattande faciliteter har Brick Studios blivit en central knutpunkt för Göteborgs blomstrande kreativa samhälle. I det dolda hittar du rektangulär ventilation från oss på GVT Vent.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47

Nya Fredriksborgsskolan – för en hållbar framtid

Nya Fredriksborgsskolan är en framstående skolbyggnad i Borås. Den erbjuder moderna och stimulerande undervisningsmiljöer för eleverna. Skolan kommer att vara en del av en ny stadsdel och rymma cirka 850 elever från förskola till årskurs nio. Med sin miljövänliga teknik och hållbara material återspeglar Nya Fredriksborgsskolan stadens engagemang för en hållbar framtid inom utbildning och arkitektur. GVT Vent är otroligt stolta över att ha levererat ventilationskanaler till Fredriksborgsskolan.


Vill du veta mer kontakta

Magnus Normén, Tel 0702-46 45 47